A càmera lenta | blog de viatges "a càmera lenta", un lloc per a viatgers curiosos
Som la Marta i l'Àngel, els autors del blog "a càmera lenta", dos apassionats dels viatges i la comunicació, així que el nostre blog és un mix de les dues coses.
Marta Vilanova,Àngel Amargant,Angel Amargant,bloggers,viatges,bloggers de viajes
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

“A càmera lenta” és un blog creat per dos apassionats dels viatges amb motxilla. L’1 de maig del 2014 vam decidir deixar-ho tot enrere per fer realitat el nostre somni: fer la (1a) volta al món!

 

D’això fa gairebé tres anys, però les il·lusions i les ganes de penjar-nos de nou una motxilla lleugera per carregar-la d’aventures i records, segueix intacta.

 

En aquest blog volem reflectir la nostra filosofia de vida i de viatge. No és fàcil baixar el ritme quan vius en una societat on tot va molt de pressa. Nosaltres, malgrat sentir-nos sovint en aquesta “roda d’hàmster”, intentem ser-ne conscients i tornar al mode “a càmera lenta”.

 

Si tafanegeu una mica el bloc, trobareu articles sobre indrets curiosos, amagats, sorprenents, crítics i, també, fotos i vídeos d’alguns dels països per on hem passat…

 

Gràcies per acompanyar-nos, amb vosaltres sempre és més divertit :D!

Foto perfil Àngel

Àngel Amargant

Creatiu audiovisual, comunicador, organitzador del festival de cinema Protesta i viatger! Puc passar hores parlant de Mongòlia, Colòmbia o Jordània. El que més m’omple de viatjar és conèixer a les persones i conviure amb elles.

img_20160324_130401

Marta Vilanova

Tinc la sort de fer allò que m’agrada: viatjar i comunicar. Sóc una gran apassionada del continent asiàtic, m’hi sento com a casa (o millor) des del primer dia. Sovint em repeteixo “Un viatge de 100.000 milles comença amb un sol pas” (Lao Tse), res és impossible.

el viatge acaba de començar…

ens acompanyeu?

 • BLOG

  Posts amb curiositats, indrets amagats, personatges peculiars i anècdotes dels cinc continents

 • VÍDEOS

  Viu les millors sensacions de cada país a través dels nostres vídeos

 • FOTOS

  Descobreix alguns instants captats per la nostra càmera

 • CONSELLS

  Consells útils per viatjar per tot el món amb baix pressupost