A càmera lenta | El mercat del cranc de Kep, a Cambodja
Kep, al sud de Cambodja, és el lloc ideal per descansar i menjar bon peix, capbussar-te a la platja (de sorra artificial) o degustar cranc al mercat.
asia,cambodja,jep,cranc,mercat,motxilla,cranc
766
post-template-default,single,single-post,postid-766,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Mercat de Kep, Cambodja

El mercat del cranc de Kep, a Cambodja

La petita localitat costanera de Kep, al sud de Cambodja, és el lloc ideal per descansar i menjar bon peix. Com la resta del país, ha passat per diverses etapes durant el darrer segle, de ser un poble de “moda” on els francesos adoraven estiuejar a les seves espectaculars mansions colonials a la devastació pel pas del Jemers Vermells. La seva historia queda latent a cada pas, si la visites quan cau el sol, sembla una ciutat fantasma, decadent… si estàs allà un dia solejat al migdia, podràs capbussar-te a la platja (de sorra artificial) o degustar les especialitats locals al mercat del cranc. Entre les opcions per escollir hi ha llagostins, gambes, peix fresc acompanyat per arròs, sucs naturals, fruita fresca i crancs.

Per nosaltres, el més interessant va ser observar als hàbils pescadors de crancs i veure els clients fer la seva oferta per la presa… i, sobretot, dinar!

Vídeo resum de Cambodja