A càmera lenta | Maing Thauk, un poble flotant a Birmània
El llac Inle està ple d’aquests indrets, i un d’ells és l’espectacular poble flotant de Maing Thauk. Alguns pobles són flotants només en alguna temporada i són petits, però aquest, en canvi, és gran i està a sobre un llac immens.
aisa,birmania,inle,llac,maing thuak,viatge,motxilla,poble flotant
639
post-template-default,single,single-post,postid-639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poble flotant Maing Thuak, al llac Inle, Birmania

Maing Thauk, un poble flotant a Birmània

Birmània és un d’aquests països que no et deixa de sorprendre dia rere dia. El llac Inle està ple d’aquests indrets, i un d’ells és l’espectacular poble flotant de Maing Thauk. Alguns pobles són flotants només en alguna temporada i són petits, però aquest, en canvi, és gran i està a sobre un llac immens.

En acostar-te amb la barqueta als seus “carrers” et quedes impressionat per la grandària de les cases construïdes amb pilars de fusta a sobre el riu. A tothom li sorgeix la següent pregunta: necessiten una barca per tot? Doncs sí, la necessiten per anar a la botiga, al bar, a l’escola o a cal veí. Però per si aquesta forma de vida no és prou original, també tenen horts flotants! Aquí, els pagesos pujats en barques mostrant la seva pràctica i equilibri, planten diverses classes d’hortalisses.

Consells de viatge
Per arribar a Maing Thauk hauràs de pagar a algú per què et porti en barca des de qualsevol dels pobles del llac Inle. Però t’assegurem que la visita val la pena!

Vídeo resum de Birmània