A càmera lenta | Els varànids, els llangardaixos gegants que es passegen per Bangkok
Els varànids poden mesurar 2 metres i pesar fins a 90Kg, i es passegen lliurament lliurement pels parcs de la capital de Tailàndia, a Bangkok.
asia,tailandia,bangkok,llangardaixos,gegants,varànids,canal,lumpini,viatge,motxilla
362
post-template-default,single,single-post,postid-362,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Varànids, els llangardaixos gegants de Bangkok, Tailàndia

Varànids, els llangardaixos gegants es passegen per Bangkok!

Doncs sí! Tot i que a molts tailandesos els repudien, alguns ja els comencen a veure com animals de la bona sort. Més de 200 varànids volten lliurement pels parcs de la capital de Tailàndia, ja que es tracta d’una espècie protegida. Nosaltres els vam veure nedant tranquil·lament per un canal al costat del parc de Lumpini a Bangkok.

Els varànids, que s’alimenten a base de petits animals o serps inclús de la seva mida, poden arribar a fer dos metres i pesar fins a 90kg (tot i que la majoria pesen la meitat). Mai ho diries per la seva fisonomia, però poden córrer tant ràpid com una persona en trajectes curts i aguanten mitja hora sota l’aigua.

La cara fosca: cada any Indonèsia exporta pells d’aquests animals a Estats Units, Europa i Japó per fer-ne articles de marroquineria. Si vols més informació sobre l’explotació animal a Tailàndia pots visitar la web de FAADA.

Vídeo resum de Tailàndia