A càmera lenta | Cinemes per a tots els gustos i per a totes les butxaques a Tailàndia
Una de les poques coses bones que tenen els ambients motxilleros a Tailàndia són els “pub-cinemes“: Pot veure cine a terra, descalç i menjant crispetes.
asia,tailandia,koh lipe,bangkok,cine,pub,godzilla,paragon,motxilla,viatge
269
post-template-default,single,single-post,postid-269,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Cines Paragon-Bangkok-Tailàndia

Cinemes per a tots els gustos i per a totes les butxaques a Tailàndia!

Una de les poques coses bones que tenen els ambients motxilleros a Tailàndia són els “pub-cinemes“. No hi ha res com acabar el dia amb una sessió de cine en un “xiringuito” com el de la foto, a l’illa de Koh Lipe a Tailàndia, estirats a terra, descalços i menjant crispetes de mantega… Això és vida!

Però si el que voleu es viure una experiència “diferent”, heu d’anar als cinemes Paragon a la zona de Siam, allà trobareu un dels cinemes més grans i luxosos del món. Nosaltres ens vam donar un petit capritx i vam anar a veure Godzilla… D’acord, és cinema supermegaultracomercial i friki, però estàvem a Àsia i volíem el pack complet! Aquest cinema és un recinte de 25.000 m2, sala amb 1.200 seients, pantalla de 24 metres, escales elèctriques i ascensor per entrar a la sala i butaques per enamorats (no les vam agafar perquè ens sortíem de pressupost). Després de trenta minuts d’anuncis i el missatge del rei, amb tothom dret a la sala, s’apaguen els llums i a veure monstres trencant edificis!

Vídeo resum de Tailàndia