A càmera lenta | 4.000 illes al sud de Laos
Al Mekong, hi ha un arxipèlag amb uns 4.000 illots. Depenent si es visita en temporada de pluges o en temporada seca se'n poden veure més o menys.
asia,laos,don det,illes,viatge,motxilla,don khong
669
post-template-default,single,single-post,postid-669,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
4000 illes de Laos, Don Det i Don Khong

4.000 illes al sud de Laos

¿Illes? Si Laos no té mar! És cert, no té mar però té el gran riu Mekong. Allà hi ha un arxipèlag amb uns 4.000 illots. Depenent si es visita en temporada de pluges o en temporada seca se’n poden veure més o menys. És molt turístic, però és el lloc ideal per parar i carregar piles!

Els nostres plans favorits: recórrer l’illa de Don Det caminant, passejar entre els camps d’arròs, ajudar a unes camperoles a plantar-lo, creuar l’illa de Don Khong en bici per visitar les cascades, menjar hamburgueses de carabassa i tombar-se en una hamaca a veure les hores passar davant del riu, és a dir, viure al més pur estil laosià!

Laos és el país de la “patxorra”, on per bé o per malament (sense jutjar) has d’apredre a prendre’t les coses amb calma. Com deien els francesos “a Vietnam planten l’arròs, a Cambodja el cultiven i a Laos miren com creix”. Com a curiositat us expliquem que quan vas a comprar el bitllet d’autobús et diuen que sortirà entre les 8h i les 10h (dos hores de marge), el trajecte pot durar entre 8 i 14 hores (sis hores de marge) o pots anar a un restaurant obert a la 13h (hora de dinar) i el propietari et diu que està veient la televisió i està tancat. Al final el ritme de Laos es contagia i acabes a les 4.000 illes, en una hamaca, mirant com creix l’arròs…

Vídeo resum de Laos